#38 Ikke kun asfalt tilbage – fedt!

Vi kom tidligt op og afsted og kunne nyde de køligere timer. 

Jeg var i den tro at vi skulle køre store ærgerlige hovedveje resten af vejen, men min gode copilot, aka far, som sidder hjemme i DK og gør et kæmpe stykke arbejde med at analysere ruten, havde hjulpet med at tilpasse mit udkast til den sidste del af turen, så vi kom ud på mindre veje og grusveje. 

Jesper holdte heller ikke hele vejen uden at punktere, og måtte ind i skyggen og få skiftet slange. Svinet har stadig ikke punkteret, men den kører tubeless og ikke sådan noget gammeldags dæk og slange, så den skal nok holde 😎

Der var et stykke op ad en svag stigning i 8 km, hvor der var rigtig meget trafik og modvind. Det var ikke særlig fedt.

Vi kom ind til storbyen Ronda, hvor vi valgte at splitte. De to andre ville gerne på hotel, og jeg havde egentlig tænkt mig at cykle lidt videre ud af byen. Jeg valgte at køre et hurtigt supermarked-måltid som jeg ville tage med ind til torvet og spise, hvor jeg så ville have en kop kaffe bagefter. Det skulle dog vise sig at gå anderledes. Efter jeg havde købt ind og var kørt 10 min ind mod centrum med posen på styret, fandt jeg ud af at jeg havde glemt min telefon ved supermarkedet – kritisk! Så hurtigt tilbage og så var den der heldigvis stadig – vigtigt! Kan ikke overleve uden Google Maps.

Planerne blev ændret, så aftensmaden fra indkøbsposen blev indtaget på et mindre torv, og så ellers ud på en campingplads uden for byen. 

Ronda var virkelig en flot by med mange gamle bygninger. Endnu en by der fortjener en hel dag. Campingpladsen var rigtig fin og der var endda en restaurant i forbindelse med, så jeg kunne lige få en sovepille i form af en stor øl.

Jeg har nu kun 120 km til Tarifa, og kunne egentlig godt tilbagelægge det i morgen, da underlaget primært er asfalt. Jeg har dog valgt at køre 100 km og ramme et hotel i Algeciras. Her vil jeg ankomme tidligt, få arbejdet på indlæg, tjekke sent ud, og så rulle det sidste stykke til Tarifa hvor Cecilie og hendes forældre vil tage imod mig omkring kl. 12. Herfra bliver alt en fest – og jeg kan slet ikke vente!