#11 Kølig medvind og drama i Tour de France

For et mere lightweight og videofyldt overblik af mine dage, så følg med på Instagram @jakobdybdahl.

Dagen i går var hård ved mig psykisk. At være mange dage bagud på ‘bloggen’ fyldte en del – og det koster meget strøm, så derfor svært at planlægge. Mit uheld med at slette 3 dages gode billeder var bestemt heller ikke glemt. Motivationen var ikke helt i top før afgang.

Dagen startede dog positivt, da jeg desværre heller ikke kunne betale for overnatningen ved afgang, og 200 m væk lå et indkøbscenter hvor der lå en bager/café indeni. Så både svinet og jeg blev loadet inden en bakket dag!

Tror jeg jeg er ved at have den perfekte indkøbsliste. #workinprogress

Ellers så var det bare ud og køre op af en led grusvej, men så blev ruten en del hurtigere – både pga. underlaget og den svage medvind. Godt 50 km inde blev der tanket vand og en stigning senere bød frokostpausen på drama i Tour de France.

Jeg havde kørt 65 km til frokost og havde alt jeg skulle bruge for at slå lejr, så ud fra højdeprofilen fandt jeg en top ved omkring 100 kilometermærket.

Underlaget i dag: hovedvej, landevej, cykelsti, skovvej, markvej og MTB singletrack. Meget varieret kan man sige.

Dagens spot blev ved foden af en kæmpe vindmølle højt oppe med flot flot flot solnedgang. I morgen rammer jeg Frankrig! 🇫🇷