#14 Hviledag

I dag blev til en hviledag ovenpå gårsdagens etape, som lige blev hård nok. Jeg slappede af det meste af dagen på campingpladsen og fik kigget billeder fra de sidste to dage.

Der var godt fyldt på campingpladsen grundet Tour de France. Jesper, en dansker på pladsen, havde hørt at jeg var på en ordentlig cykeltur, og kom hen og ville lige se svinet. Da jeg fortalte, at jeg havde tabt en dunk i går, så var han ikke bleg for at komme med en af hans – mange tak til ham og træmanden.dk!

Da jeg endelig skulle til at komme videre, så havde min peanutbutter lækkede i hele midter-tasken..Efter jeg havde fået peanutbutteren tørret væk, fik jeg taget afsked med Karina og Claus. Det har virkelig været nogle gode dage med dem!

På ruten var det tilbage til vandrestier.. kunne mærke at jeg intet energi havde, og da jeg stod midt i en skov og ikke kunne finde ruten, så slog jeg lejr efter 17 km.

Jeg så syv storke græsse på en mark i dag.

I morgen rammer der allerede bjerge igen. Jeg vil forsøge at fokusere meget på puls, at spise rigtig og ikke kilometer, men mere hvor meget tid jeg sidder på cyklen.