#28 En sort stigning og jeg var ødelagt – men det var fedt!

Jeg vil nok kategorisere i dag som en af de hårdeste indtil videre. Kun slået af den dag jeg gik æskekold i Frankrig. Til forskel kunne jeg nyde dagen og ser tilbage på dagen som rigtig god. 20 timer med benene oppe på hotelværelset betalte sig helt sikkert og jeg kunne gennemføre dagen med overskud.

Der var flere momenter på de første 25 km, som ikke var sjove i øjeblikket. 35 km og 5 timer senere på torvet i smukke Prades var det dog ret fedt at have gennemført nogle fuldstændig latterlige stigningsprocenter samt 2 km hike-a-bike. Svinet er al for tung til disse udfordringer – specielt med mine små arme 😉 – men vi klarede det.

Efter en lækker pause i Prades gik det nedad på et fedt track med godt flow. Senere tillod jeg mig at blive på hovedvejen og få nogle hurtige kilometer. Tilbage på ruten endte jeg dog på små vandrestier og det gad Svinet altså ikke mere, så den lagde sig ned, og jeg måtte hoppe af – heldigvis uden selv at skulle ligge ned. Det kostede et bøjet bremsegreb, så bagbremsen ligger ikke så godt i fingeren længere.

Klokken blev mange og jeg havde egentlig afskrevet min mulighed for at handle ind i et supermarked længere fremme inden lukketid. Da jeg nærmede mig var det dog muligt at nå det, så fuld smadder, et hurtigt indkøb og så ellers ud og flække teltet op. Efter min lille dinger og læ i teltet kunne jeg ikke stoppe med at koge, så det var lidt træls gennem natten – men jeg fik loadet med en masse mad og en godnatbajselademad.

Crazy dag. Jonas vinder fucking Tour de France ❤️