#27 Mere skovbrand og mere hotel

Programmet stod på bjerge og den første del af turen fulgte jeg en forladt landevej i stedet for ruten – for at få nogle hurtige kilometer og varmet benene op.

Efter den første stigning kom jeg tilbage på ruten. Det var dog en kort fornøjelse. Jeg mødte en lukket grusvej, og hvad jeg kunne forstå fra papiret, var det på grund af skovbrand eller fare for skovbrand.

Så det blev til ordentlig omvej rundt på landevej. Faktisk fint nok. Dog var der modvind og det bemærkes mere ude på landevejene. 40 km senere og jeg ramte ruten lige til en nedkørslen til byen Montblanc. Se et klip fra den her:

Byen Montblanc var målet for i dag og jeg var der allerede kl. 15. Så jeg fandt et hotel og havde endelig mange timer, hvor jeg kunne slappe af 100%.

Så der blev slappet af, handlet ind til morgenmaden, drukket en øl inde på torvet og spist takeaway pizza på hotelværelset. I morgen starter ud med at gå direkte op i himlen, så det bliver spændende.

AftenTour-indslag

For dem som missede indslaget med mig i AftenTour, så kan det genses her.

AftenTour indslag fra d. 19. juli