#33 Et glædeligt gensyn

Jeg vågnede op til noget af en overraskelse denne morgen! Det viste sig at Kasper og Jesper åbenbart fortsat var i Albacete, og at de simpelthen var på hotellet på den anden side af vejen! Hvad sker der for det.

Det var dog held i uheld, at de havde været nødsaget til at holde en hviledag i Albacete. Jesper havde nemlig haft det så dårligt, at han udelukkende har kunne overskue at komme på toilettet.

Vi mødtes til en omgang morgenmad, hvor det viste sig at de var klar på at følges resten af turen sammen med mig! Det bliver på den ene side fedt at have nogen at dele den sidste uges oplevelser med. På den anden side bliver det også spændende, hvorvidt jeg kan omlægge den rytme jeg ellers er kommet så godt ind i. Vi er dog heldigvis ikke i tvivl om hinandens præferencer længere, så hvis det ikke fungerer os, så kører vi bare hver for sig igen.

Jesper er stadig ikke på toppen, men ruten var heldigvis flad og en del af dagens etape gik langs en nedlagt jernbane. Byen Alcaraz blev sat som målet 80 km ude, en lidt kortere og nemmere dag, hvilket efter gårsdagens lange rute og en langsom morgen passede mig rigtig fint.

Kasper har døjet med nogle punkteringer nogle dage forinden Albacete, og efter 30 km skulle det også vise sig, at han ikke var helt færdig med at lappe slanger. Ad to omgange lykkedes det ham at få lappet slangen ordenligt, så det holdte til resten af dagen.

Vi kom frem til smukke Alcaraz tidlig aften og valgte at tjekke ind på et hotel. Rigtig godt for Jesper, at have en seng at ligge i. Også halv pris af hvad jeg vant til, nu hvor vi er tre der kan deles om et værelse.

Til aften fik Kasper og jeg en øl på torvet mens Jespers pizza blev bikset sammen. Efter den blev leveret til Jesper på værelset, så rykkede vi over til restauranten ved siden af og fik en burger, patatas bravas og et par øl. Mega hyggeligt torv og en rigtig god dag sammen igen.