#32 Længste dag på kontoret

Følte jeg var til offentlig skue på græsarealet midt i byen, så kom tidligt op og afsted. De første 110 kilometer af dagen bød på mange små bakker og to større stigninger. Med en masse mindre byer og caféer var det no problemo.

Efter 110 kilometer var det overvejende fladt og jeg planlagde en ordentlig dinger på 170 km som endte på hotel i Albacete – en stor spansk by. Lynhurtige grusveje mellem markerne. 25 km før Albacete i byen Valdeganga mødte jeg en mand som var virkelig begejstret for min tur. Så begejstret at han bød mig på øl og lidt lokale retter mad på baren på det lokale torv. Fed oplevelse og virkelig fedt hvordan han sagde, at min tur er en inspiration for mange andre.

Blev nødt til at hæve mødet 20.30, hvis jeg skulle nå at tjekke ind på hotellet inden 23.00. Til min overraskelse så var der stiv modvind, så jeg sluttede lige dagen af med  stress i benene. Jeg kom til hotellet 22.30 og hvilket et fedt værelse. Det er en ren lågsus efter 170 km på Svinet.