#9 Halv hviledag med praktiske opgaver.

Dette indlæg er fra Jakob.
Vi har valgt at splitte, da præferencerne for underlaget er for forskellige. Jeg vil fortsat følge ruten mens de andre vil finde en alternativ med den originale som pejlemærke.

Efter en nat hvor jeg var helt høj ovenpå turen i går og oplevelserne i Köln, stod det på praktiske ting på campingpladsen: vaske tøj, tørre tøj og rengøre dunke.

Jesper og Kasper trillede afsted på deres tur, mens jeg kørte ind til Köln igen, for at købe en brænder, en kop og et førstehjælpskit – så kan jeg overleve alene ude på EDT (ruten).

Klokken var omkring 14, da jeg kørte fra den smukke by Köln. Kort efter blev der købt ind til frokost og derefter spist og klippet lidt video af en oversvømmelse ruten udsatte mig for. Kort efter mit pausespot kom der et faktisk pausespot.. nice. Se videoen her:

Ellers stod det på hurtige grusveje og til tider bumpede markveje.

Lige inden lukketid nåede jeg at købe en ny færdiglavet ret, som jeg skulle ud i bjergene og prøve med det nye grej. På vej op af forretten ringede Daniel Lyhne – en kammerat fra efterskolen. Daniel var meget interesseret i turen og grejet, så vi fik lige en lille halv times snak. Super hyggeligt.

Der er fuld lejr på i dag: stol, hængekøje og telt. Fordelingen ift. tid er nok 3%, 1% og 96% – worth tho.

I morgen står på en fuld dag og måske en lang frokostpause indenfor, så jeg kan få kigget lidt på billeder af de forrige dage – og denne. Wat.