#8 Solo-dinger til Köln

Dette indlæg er fra Jakob.
Vi har valgt at splitte, da præferencerne for underlaget er for forskellige. Jeg vil fortsat følge ruten mens de andre vil finde et alternativ med den originale rute som pejlemærke.

Latterlige bakker med vilde stigningsprocenter før frokost. Efter frokost var det bedre, og det sidste stykke mod Köln var rigtig godt – ned af bakke!

Dagen i dag satte både højdemeter og varigheds rekord.

Da jeg ramte Köln havde der åbenbart været pride, og der var stadig fuld efterfest. Bajer i lange baner 😍.

Jeg tilsluttede mig dog ikke, men fik i stedet købt en køleskabsmagnet og noget at spise på en restaurant.

22.30 blev klokken inden jeg rullede mod en campingplads. Jesper og Kasper havde været så flinke at sørge for der var en plads til mit telt, så jeg trillede bare ind, satte telt op, fik en skyller og så faldt jeg ellers bare i søvn da jeg ramte liggeunderlaget.

Og nu til det værste. Dette indlæg er lavet nogle dage senere og i mellemtiden er billederne blevet slettet af en eller anden stresset bikepacker, som ikke kunne tage billeder fordi hukommelseskortet var fuld, som bare formaterede det… men! Der er stadig billeder fra mobilen ✌️