#22 Betalt morgenkaffe af franskmænd

Min plan om at stå tidligt op lykkedes og jeg var på svinet kl. 06 – desværre med solopgangen i ryggen. Sådan er det jo at køre sydpå.

Svinet fløj derudaf og den første stigning: easy peasy. På toppen var der flooot kig ud over en sø, som jeg kørte langs. Nede ved bredden kom jeg forbi en campingplads, hvorpå der var en café, som netop åbnede da svinet drønede forbi med mig på ryggen. Bedste spot til morgenkaffen indtil videre! For lige at top den helt af, så havde jeg siddet og snakket med en rigtig venlig franskmand, som lige valgte at betale min morgenkaffe som hans måde at støtte en dansk bikepacker – tak! 😍

Lige inden jeg skulle til at hoppe på svinet igen, kom der en spanier fræsende på en hurtig MTB. Han var imponeret over svinet og var hurtig til at tilbyde overnatning hjemme ved ham, hvis jeg skulle komme forbi. Har dog fundet ud af, at det gør jeg desværre ikke, men amen – folk er venlige!

Ruten fortsætte med at gå op og ned. Efter 60 km stoppede det, og de næste 40 km ind til Beziers, hvor jeg holdte siesta, var flade på grusveje mellem vinmarker.

Sidst på siestaen manglede jeg, at jeg var et sted, hvor jeg kunne tillade en morfar – for damn det var tidligt jeg var oppe. Må jeg lige sørge for fremover. #noted

Jeg ramte kysten og kunne endelig se havet igen – sidst var i Flensborg på 2. dagen. Her fulgte jeg en rigtig badeferie promenade indtil jeg ramte en 4-stjernet campingplads, som jeg tænkte ville være fed at forkæle sig selv med. Dog er jeg bare glad for et plan spot til teltet og en skyller, så alle de ekstra faciliteter campingpladsen tilbyder, får jeg slet ikke gavn af på en enkelt overnatning. Skal bare have noget billigt skrald. #noted

Kunne ikke engang få hængt min hængekøje op, så det må være senere at den skal i brug.

Hvorfor larmer cikader?
“Støjen stammer fra hancikader, og den har til formål at fortælle hunnerne, at der er en attraktiv han i nærheden. Lydmålinger af cikader i fuld aktivitet viser, at støjen kan overstige 90 dB, og det gør dem til det mest larmende insekt, man kender til.”