#23 Skovbrand og siesta i hængekøjen

Kom senere afsted end planlagt og var generelt ret træt de første 40 km. Ikke engang en god kop kaffe efter 25 km kunne vende det. Kan være at nogle fede tracks gennem en nedbrændt skov vendte trætheden, men i hvert fald, så havde jeg det super, da jeg lagde mig tilrette i hængekøjen. I skyggen. I vinden. Perfekt.

Jeg havde rigtig gået amok i et supermarked lige inden, så der skulle bare drikkes og spises igennem. Nr. 2 måltid endte dog på jorden og blev hurtigt et festmåltid for myrerne.

Ved ikke om det er varmen, blandingen af al den mad jeg spiste eller at min krop var helt slukket efter en lille morfar, men jeg havde ondt i maven de sidste kilometer på cyklen. Disse gik blandt igennem storbyen Perpignan, som var helt forfærdelig at komme igennem. Cykler var ikke rigtig tænkt ind i infrastrukturen.

Lige inden Pyrenæerne fik jeg sat teltet op på en campingplads. I morgen står det så på bjerge, varmt vejr og første dag i Spanien!