#24 Spanien og med i AftenTour

Dagen startede ved foden af Pyrenæerne. Jeg fulgte den internationale cykelrute nummer 8 op af. Det var en virkelig fed måde at komme ind i Spanien. Vejen var lukket for biler og lavet af beton.

Grænsen til Spanien var ikke særlig godt markeret, men der var et mindesmærke og skiltene stod på spansk, så fik heldigvis stoppet og taget et billede.

Af hvad jeg har kunne analysere mig frem til via Instagram, så vil Spanien være endnu hårdere end de lande jeg allerede har passeret, så det er jeg ret spændt på. Jeg startede ud med en nedkørsel med mange store løse sten, så det startede ud som forventet.

Ved den første by jeg mødte i Spanien valgte jeg at stoppe, få en kop kaffe og lave lidt billeder. Dog var tjenerne ikke tilfredse med de drikkevarer jeg bestilte løbende, så måtte gå inden jeg blev færdig. Det blev til én stjerne på Google.

Kort efter gjorde jeg et stop for at købe ind. Dårligt supermarked med primært spiritus, så kunne ikke finde så meget jeg kunne bruge. Kørte lidt ud, fandt et skyggespot og spiste min frokost.

Efter 55 km var jeg ved foden af en led, led, led stigning. 900 hm over 10 km. De første syv på betonvej, de sidste tre på vandresti. Måtte tage en pause, da jeg så at underlaget gik fra beton til vandresti. Bemærkelsesværdigt, så var de sidste 3 km også et sted hvor der gik heste, så blev lidt overrasket, da jeg skulle til at overhale en hest, som besteg bjerget stille og roligt.

Fra toppen kørte jeg samme drop ned – bare over 5 km vandresti. Crazy. I bunden var der en rigtig fed campingplads, som tydeligvis blev brugt meget af folk som vandrer i bjergene omkring. Rigtig gode forhold og kolde øl!

Og så øjeblikket jeg virkelig har været spændt på: at være med i et indslag omkring min tur under aftenens AftenTour! Wow de har gjort et flot stykke klippearbejde, så det blev genset et par (mange) gange.