#25 Den lukkede dæmning

Formiddagen gik med at cykle op ad, handle ind, drikke kaffe, cykle ned ad, drikke kaffe og så var jeg ellers klar til at bevæge mig ud i et øde område over 50 km. 

Ruten gik ud langs en sø som var kommet til pga. en dæmning. Denne dæmning skulle man til et start op i højde med, og her er ruten lagt så man skal køre over dæmningen – men det kan man ikke! Det var hårdt, at skulle køre 2 km ned igen, for så at køre dem op igen på den anden side.

Langs søen havde jeg planlagt frokost, men det var svært at finde et godt spot, da grusvejen var lavet på skrænten til søen og at jeg også gerne vil have skygge. Jeg fandt et spot, spiste en stor kartoffelting og så de sidste 20 km af Tour de France, hvor Jonas flot forsvarede sin gule trøje.

Under frokosten blev jeg enig med selv at jeg skulle have en overnatning indenfor. Jeg fandt et hotel midt på ruten og fik mig booket ind. Sammen pris som den 4-stjernet campingplads jeg var inde på ude ved kysten.

Efter nogle stigninger langs søen begyndte jeg at møde lidt civilisation igen, og jeg begyndte at glæde mig til at tjekke ind på hotellet! Jeg kom frem og både jeg og svinet fandt vores værelse. Desværre så var hotellets restaurant lukket, og jeg orkede ikke at bevæge mig ud og finde noget andet, så det blev til en pasta carbonara fra tasken over brænderen på værelset.

Morgenmad er først 09:15, så planlægger en langsom morgen og en kort dag på cyklen. Skal over en stigning og så ned igen.