#26 Sejr til Jonas i gult!

Som planlagt blev det en langsom morgen, hvor jeg spiste en ordentlig omgang morgenmad på hotellet. Planen var at hygge så meget som muligt i løbet af dagen.

Jeg startede med at “hygge” mig op ad en stigning, som ville være dagens fysiske udfordring. En fed stigning som svinet og jeg kunne køre kontrollerende over.

Midt på nedkørslen var det frokosttid, hvor jeg kunne se Jonas i Tour de France. Inden det blev finale i touren, så kunne jeg lige nå at tage en hurtig hovedvej helt ned. Her nåede jeg lige at købe en omgang til de sidste 10 km af dagens etape inden baren lukkede – virkelig flink ejer som lod mig sidde ved deres bord efter de var lukket!

Og wow en finale i touren! Jumbo-Visma har styr på at køre cykelløb, og det var smukt at se Jonas færdiggøre det og tage etapesejren i gult på Hautacam 😍

Efter Jonas’ vanvittige præstation kørte jeg 30 km yderligere af ruten og indlogerede mig på endnu en campingplads. Det der wild-camping siger mig ikke så meget for tiden. Et bad og de drikkevarer og snacks en campingplads tilbyder giver lige det overskud jeg har brug for.

Et klip af nogle af de sidste kilometer i dag: