#31 Krise afværget

Langsom morgen i Teruel. Planen var at få en kop kaffe på torvet og få sendt en pakke med udstyr, jeg ikke får brugt, hjem til DK.

Under min kaffe kom der en kvinde hen, der kom fra en ny bikepacking-shop, som hun har startet sammen med sin mand. Hun spurgte om jeg manglede noget, men det gjorde jeg ikke – på det tidspunkt.

Jeg havde udset mig et DHL-sted, hvor jeg ville forsøge at få sendt min pakke hjem. Dog var det no bueno og damen ved disken var til ingen hjælp. Buuh.

Jeg valgte så at køre mod bikepacking-shoppen i håb at de kunne hjælpe med en løsning. Det kunne de! Super hjælpsomme med at få mine ting i en papkasse og fortælle mig hvor der var et posthus. Virkelig nogle fede mennesker – som har en drømme butik! Og når ja, de havde gas flasker! Det er der ingen steder i Spanien som har.

Efter mine ture frem og tilbage i Teruel begyndte min dag på ruten kl 12.30. Ruten fulgte en nedlagt jernbane inden jeg ramte små grusveje, som førte mig hele vejen op til rutens højeste punkt. Vild fed opkørsel med overskuelige stigninger og flot landskab! Jeg kan forresten ikke mærke noget til mit lår længere – krise afværget!

Ned ad var vild. Havde nogle enkelte stigninger på vej ned ad, men ellers var det primært ned indtil jeg havde kørt omkring 80 kilometer. Nogle af de fedeste grusveje jeg har kørt på!

Fik en ordentlig dinner på torvet, og da jeg trillede videre var det ved at være mørkt. Jeg kom forbi nogle lokale som sad og spiste og var i vældigt godt humør. Jeg spurgte, om de kendte et sted, jeg kunne slå mit telt op. En af dem ringede lige rundt, og viste mig så op til et lille græsareal, hvor jeg kunne slå mit telt op. Godnat!